I går passert vi 170 påmeldte til konferansen

De siste årene har vi vært 200 deltaker på MainTech Konferansen, og vi tror vi når det antallet i år også. Hvis du ikke har meldt deg på enda, sørg for å gjøre det før du tar påskeferie!

MainTech Konferansen sitt drømme-påskeegg er fylt med mange konferansedeltakere! Og utfra de siste dagers takt på påmeldingen så blir vi nok 200 deltakere i år også. Vi holder fortsatt døren åpen for de som ikke har meldt seg på alt. Benytt linken og sikre din plass idag!

Miniseminar

Flere av Miniseminaren er fylt til randen, men vi har fortsatt plasser på SKF og API Pro sine sesjoner. Om du allerede er meldt på konferansen så kan du melde deg på Miniseminar i etterkant, det er bare å gå til påmelding.

SKF - rimelig og pålitelig instrumentert tilstandskontroll

SKF Norge AS leverer ikke bare kulelager, besøk deres miniseminar og stand for å se både
billig, pålitelig og avansert tilstandskontroll med “en penn, et fyrtårn eller en Baker”!!
Tema for miniseminar er avansert måleteknikk pakket inn i både rimelige og pålitelige
produkter for offline eller online motor- og maskinkontroll.

API PRO® - Vedlikeholdssystem

API PRO® systemet er i bruk hos mange førende virksomheter over hele verden, og i en lang rekke forskjellige industrier. Systemet benyttes til vedlikeholdstyring av produksjonsutstyr med høy verdi.
På miniseminaret vil vi få besøk av en av deres kunder Nidar, som forteller om deres erfaring med API PRO som vedlikeholdssystem. Vi vil også få et innblikk i modulene «API PRO Anlystics» og «QlikView». Den nyeste modulen; API PRO 8 inneholder masse spennende nyheter som
bland annet; «Skills-Management, «Notification» og «Shiftloggbok». 

Mer info om MIniseminar!

What If – ny single fra Frida Amundsen

(Bilde: WarnerMusic.no)

Frida skal sammen med sitt band spille for oss på kveldsarrangementet under konferansen. Hun har nettopp sluppet en ny singel - og vi gleder oss til å høre den fra scenen på Clarion. WarnerMusic skrev dette om singelen.