To verdiskapende dager

MainTech ønsker å takke alle deltakere på årets MainTech Konferanse for to inspirerende dager sammen. Tema for årets konferanse har vært verdiskapende vedlikehold med fokus på teknikk, metode og mennesker.

Verdiskapende er det også å møte folk, enten det er gjennom et foredrag, et seminar, en lunsjpause, en konsert eller ved å mingle blant 210 deltagere. Vi håper du har latt deg inspirere!

Tilbakemeldinger

Vi ønsker oss tilbakemeldinger på hvordan du opplevde årets konferanse, enten det er forbedringsforslag, ros eller annet vi burde vite. På den måten kan vi lage en enda bedre konferanse for våre deltagere til neste år. Kontaktinformasjon til oss i MainTech finner du på våre hjemmesider.

Presentasjoner

Presentasjoner er eller blir gjort tilgjengelig under hver enkelt foredragsholder, og under miniseminar. Vi arbeider kontinuerlig med å legge ut foredrag etter hvert som de blir gjort tilgjengelig for oss.

Bilder og video

Vi har hatt film- og fotofolk i sving under konferansen og vi har nettopp delt ut et bildegalleri. Det vil etterhvert også bli lagt ut en video med sammendrag av konferansen, men i mens kan dere se om igjen vår åpningsanimasjon.

Vi i MainTech takker alle for laget og ser allerede frem til neste års konferanse!