Frida Amundsen med band opptrer for oss

En fantastisk særegen stemme fra Vaksdal som synger og skriver eget materiale. I 2011 var hennes låt "Closer" den mest spilte på radio i Norge, og i mars slippes en ny singel. Og hun kommer til oss i april!

Med sommerhiten "Closer" sto Frida Amundsen for årets mest spilte norske låt på radio i 2011, fulgt opp av balladen "You Are Not Alone" og forførende "Rush". 21-åringen fra Vaksdal i Hordaland slapp sitt debutalbum September Blue i 2012.

Selv om Amundsen får vist mer av hva som bor i stemmen hennes på balladene, er det på de mer poppa låtene de ulike elementene i hennes sound virkelig kommer sammen til en helhet. Resultatet er varm, sommerlig radiopop
Adressa.no sin anmeldelse av September Blue

Frida er en artist som har hatt stor suksess med singler i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Italia, Nederland og Sveits. I disse dager jobber hun med sin nye plate som skal slippes i september, og den første singelen fra den plata kommer allerede i mars.

Vi gleder oss til å høre både den nye singelen og andre sanger fra Frida på vår konferanse, og ventetiden kan en fylle med videoen til "Closer".