Silje Vallestad, gründer av FutureTalks

Silje Vallestad er seriegründer, innovatør, filantrop, investor og strategirådgiver.

Hun har siden 14 års alder startet en rekke internasjonale organisasjoner og selskaper, og hjelper i dag toppledere i startups, corporates og myndigheter nasjonalt og internasjonalt med å stake ut kursen fremover.

Vallestad har vunnet en rekke priser og utmerkelser, og har blant annet blitt utnevnt til Young Global Leader av World Economic Forum (WEF), en av Nordens 20 fremste businesstenkere av Nordic Business Forum, Årets Kvinnelige Entreprenør av Nærings og Handelsdepartementet, og en av Norges 10 beste unge ledere av Assessit. I 2017 ble hun av WEF utnevnt til ekspert innen innovasjon og entreprenørskap, og sitter i forumets ekspertråd.  

I 2017 gründet Vallestad FutureTalks - et impact initiativ som skal samle unge og verdensledere fra alle sektorer og land i samtaler rundt viktige veivalg verden står ovenfor. Teknologisk utvikling muliggjør det meste, men er mulig og ønskelig det samme? Og hvordan påvirker dette krav til utdanningssektoren, politikk og lovgivning? I august 2018 inviteres 100 eksepsjonelle ledere med på en fire dagers ekskursjon i arktiske strøk.

LinkedIn