Praktiske opplysninger

Clarion Hotel & Congress vil også i år være ramme rundt konferansen.

Dato: Onsdag og torsdag, 04. - 05. april 2018

Vi starter onsdag 04. april med fagsesjoner kl 10:30. Hele arrangementet skal foregå på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Om kvelden 04. april vil det være et kveldsarrangement med foredrag, konsert og tapasbuffet. Vi fortsetter konferansen dagen etter med oppstart kl 9. Konferansen avsluttes torsdag 5.april kl 16.

Sted: Clarion Hotel & Congress, Trondheim

Clarion Hotel og Congress ligger helt ved fjorden, og er et nytt og spennende hotell. Det er i seg selv en visuell fargeklatt, og det har en skybar med en fantastisk utsikt mot byen og Munkholmen.

Hvis du ønsker overnatting på Clarion Hotel & Congress, kan du ta kontakt direkte med hotellet
(tlf:73925500) eller på mail til groups.cl.trondheim@choice.no og oppgi bookingkode 2428. Du vil da få et enkeltrom til kr 909,- og dobbeltrom til 999,-.(PS! Web-bestilling med bookingkode fungerer ikke - hotellet beklager dette)

Mer informasjon om hotellet finnes på www.nordicchoicehotels.no.

Påmelding og pris

Påmelding til årets konferanse kan gjøres direkte på våre hjemmesider, og du kan velge om du vil betale med kredittkort eller motta en faktura. 

Prisen er kr 7200, - for hele konferansen, inklusive kveldsarrangement og lunsj onsdag og torsdag. Det gis ikke fradrag om en velger bort kveldsarrangementet.

Påmeldingsfrist er 22.mars.

Avbestilling må gjøres med å ta kontakt enten pr mail eller telefon til MainTech (se kontaktdetaljer nedenfor). Frist for avbestilling er 21. mars, og vi forbeholder oss retten til å fakturere hele deltakeravgiften ved avbestillinger etter dette.

Kontaktperson

Vår dedikerte kontaktperson for konferansen er Karen Larsen, og hun kan nås på tlf  90773457, eller på mailadresse karen.larsen@maintech.no. Du er selvsagt velkommen til å ta kontakt med alle oss andre i MainTech også, du finner kontaktdetaljene på våre ansattesider