15 år med konferanse

I mars runder MainTech 15 år, og det som da startet som et halvdagsseminar for drift og vedlikeholdspersonell har nå utviklet seg til å bli en full to-dagers MainTech konferanse.

20 deltakere var med oss på det første vedlikeholdssemniaret i 2000, den gangen arrangert på Scandic Hotell, Moholt. Seminaret fikk stadig flere deltakere, og i 2010 bestemte vi oss for å løfte seminaret opp og frem til formatet som MainTech konferansen har i dag.

Innholdet og tema i konferansen har vært forskjellig, men det viktigste har alltid vært å samle folk som arbeider med optimalisering av drift, vedlikehold og inspeksjon. Ved å skape en arena for mennesker på tvers av bransjer, men med samme interesse for fagene, håper vi å bidra til økt fortjeneste og stabil drift ute hos norske bedrifter.

Mye har forandret seg siden 2000, blant annet det digitale kameraet, men her er noen bilder fra de tidlige konferansene:

Deltakere i 2002

Gunnar Andreas Aarvold innleder i 2002

Du finner flere bilder, videoer og mer til om våre tidligere konferanser under http://konferanse.maintech.no/tidligere-konferanser/