Velkommen til Trondheim

Det har vært en fantastisk påske i Trøndelag, batteriene er fylt opp, og vi gleder oss til å ta imot alle som skal delta på MainTech konferansen. Ved siste opptelling var vi 191 personer, og påmeldingene tikker fortsatt inn.

MainTech gleder seg over at så mange velger å ta turen til vår konferansen, og skulle du ikke ha meldt deg på enda, så har vi noen plasser ledig.

Praktiske opplysninger

Du finner svar på de fleste praktiske spørsmål ved å følge linken her, men litt ekstra info følger:

Parkering

Hvis du kommer med bil, så kan det være fint å sette den i parkeringshuset på Solsiden. Fra Solsiden kan en gå over Blomsterbrua til Rica Nidelven. Det er selvsagt muligheter til å parkere på en av mange vanlige parkeringsplasser i byen, og med Trondheim Parkerings nye app, er det enkelt å følge med parkometret.

Flybuss fra Værnes

Hvis du kommer med flybuss fra Værnes stopper bussen rett utenfor Rica Nidelven.

Oppstart Miniseminar

De som skal delta på miniseminar møter nede i konferanseavdelingen til Rica Nidelven kl 12:50. Der vil de bli møtt av MainTech for registrering før en går til lunsj.

Oppstart på Dokkhuset - nettverksarrangement

Dokkhuset ligger på Solsiden, og en kan bare gå over Blomsterbrua som ligger rett ved inngangen til Rica Nidelven. For de som ikke har deltatt på miniseminar vil en kunne registrere seg her fra kl 18:00.

Velkommen!!