To fantastiske dager med konferanse i 2013

MainTech ønsker å takke alle som har vært med oss de siste to dagene og sørget for at konferansen vår ble en engasjerende og inspirerende opplevelse.

Foredragsholdere, musikerer og alt av arrangementstab er essensielt, men uten alle engasjerte og trivelige deltakere hadde det blitt veldig kjedelig.

Fra starten med Nina Steen.....

og Åge og Gunnar....

til avslutninga med Randi Skaug....

synes vi at det ble presentert mange gode tanker, erfaringer og ideer fra scenen. Noen kjente seg godt igjen i Åge sine erfaringer på tur hjem langs med Namsen, mens andre fikk næring og påfyll til egne tanker om ledelse gjennom Bård Kuvaas sitt foredrag. Hvor han kom frem til at det ble "10 - 0 Kuvaas".

Tilbakemeldinger

Vi har fått noen tilbakemeldinger allerede, men vi setter stor pris på å høre fra deg som deltok. Bare slik kan vi og konferansen bli enda bedre. Kontaktinformasjon til oss finner du her.

Presentasjoner

Presentasjoner er gjort tilgjengelig under hver enkelt foredragsholder, og under miniseminar.

Nyhetsbrev og video

Vi har også sendt ut et nyhetsbrev i forbindelse med oppsummeringen av konferansen. Det kan du lese her. Kanskje la du merke til fotografer og filmfolk i arbeid under konferansen, en stemningsrapport i film eller bilder finner du i menyen til venstre.

 

Alle vi i MainTech takker for laget og ønsker deg en god helg!