Tilbakemeldinger etter konferansen 2013

Takk for veldig bra konferanse. Både faglige og mellommenneskelige aspekter "traff så det suste".
Konferansedeltaker som håper han kan komme tilbake neste år
Må si at det mest matnyttige var miniseminaret, spesielt den delen som gikk på nyheter i SAP. Ellers var resten av seminaret ganske ledelsesorientert, så jeg fikk en god del nye innspill i den forbindelse. Jeg ble mektig imponert over nivået på foredragsholderne, og fikk gode impulser og mye latter underveis. Konserten etter miniseminaret var også en minneverdig opplevelse! I det hele tatt må jeg si at konferansen svarte veldig godt til mine forventninger, det ga god påfyll i en ellers travel hverdag.
Utdrag av en tilbakemelding fra en vedlikeholdsleder
Takk for sist. Jeg hadde det kjempemoro under konferansen, traff igjen mange gamle kjente og knyttet noen nye kontakter. Bare det i seg selv er jo suksess :-) Jeg var med på onsdag kveld og torsdag. Opplegget og konserten på onsdag var fantastisk, rett og slett.
Konferansedeltaker fra forskningsmiljøet
Vi synes alle at konferansen var meget inspirerende og interessant. Jeg synes det var veldig godt planlagt, og en god blanding av humor og kunnskap. Jeg synes at dere hadde valgt ut veldig bra foredragsholdere, og jeg satte stor pris på at det fantes representanter både fra universitet og næringsliv.
Utdrag av tilbakemelding fra et firma som stilte med en gruppe på konferansen
Takk for en kjempefin samling i går. Det var et utrolig bra program dere hadde fått til.
Konferansedeltaker i oljebransen
Vi reiste hjem med følelsen av at vi hadde hatt stort utbytte av konferansen og fått en del innspill på metoder og framgangsmåter både i forhold til systemer, strukturering og praktiske tilnærminger.
Konferansedeltaker i havbruksbransjen
Det som er synd i denne settingen er at vi ikke har sjefene våre her!
Kommentar under miniseminaret på reservededelstyring for energibransjen i forbindelse med presentasjon av fordeling av reservedelsbeholdning og koblingen mot kritikalitet på utstyr. Underforstått ligger det et hjertesukk på at tematikken fortsatt mangler noe på ledelsesforankling.