MainTech konferansen 2011

Med Rockheim som oppmøtested, og en fantastisk vårdag i restauranten rett under tusenvis av dioder, kun overgått av en strålende solnedgang ga oss en drømmestart på årets konferanse

Vi lar et innlegg i LBO sitt internmagasin Høyt og Lavt i juni 2011 oppsummere dette årets konferanse:

For drøyt ett år siden satt et samlet MainTech rundt lunsjbordet, smilende fra øre til øre og utrolig fornøyde med en konferanse som markerte vårt 10 års-jubileum. (red: 2010 konferansen)

170 deltakere hadde dratt hjem med et smil om munnen, og det haglet inn epost dagen etter med lovord om foredrag, stemning og maten. Ååå de' va' arti'!
Men - vi kan ikke gjøre dette hvert år! Annethvert kanskje? Blir vanskelig å toppe dette!

2011 - heilt på slutten av april. 185 gjester har meldt sin ankomst til MainTech konferansen 2011, og vi lurer litt på hvem som kom på at vi skulle starte konferansen to dager etter påske. Onsdag er fylt til randen med kundemøter, og foruten styret i Linjebygg Offshore med sitt møterom, okkuperte MainTech nesten alle møterom Rica Nidelven kunne oppdrive.
Været er på vår side, og legger en perfekt ramme rundt kveldsarrangementet på Rockheim som markere starten på konferansen. (se bilder og film i menyen til venstre)

I et lokale skreddersydd for rockemusikk, er Erik Haugane fra det Norske oljeselskap førstemann ut med sitt innlegg. Inspirert av rockescenen? Han tråkker til og gir sine klare meninger om rammevilkår, miljøvern, politikere og olje.

Tina Lie inntar scenen sammen med en gammel kjenning fra ifjor, Tom Åge Myhren, og to gitarister. Sammen servere de lune låter fra Tina's repertoar og betraktninger rundt livet sånn midt på. Tilbakemeldingene etter en times seanse var entydig på Tina’s herlige stemme og ett scenerom som formidlet den helt krystallklart.
Onsdagskvelden avsluttes med en rundtur i museet og tapas i restauranten, Rockheim Panorama, helt oppunder kuben med 16 000 LED-lys. Smilende mennesker og god stemning overalt.

Torsdag morgen - vi er tilbake på Rica Nidelven, og starter dagen med innlegget ”Fra Troll til Figaros bryllup” av tidligere plattformsjef, nå Teknisk Direktør ved Den Norske Opera og Ballett, Jan Hauge. Kanskje er han best kjent for å være mannen bak Katie Meluas konsert på bunnen i det ene beinet på Troll-plattformen. En sjef litt utenom det vanlige, akkurat slik vi i MainTech liker de. Gå inn på vår hjemmeside for å finne hans innlegg, kanskje er ikke Troll og Figaro så fjernt fra hverandre?

Resten av dagen følger det ene gode innlegget om endringsledelse og forbedringsreiser etter det andre. Først i en felles sesjon, og etter lunsj, i delte sesjoner. En for Drift og vedlikehold, og en for Inspeksjonsstyring.

Lunsj – sa noen lunsj? Rica Nidelven sin lunsj er sagnomsust, og det er en fryd å være vertskap for kunder og samarbeidspartnere når mat blir tilbredt og presentert så fantastisk.

Så nå sitter vi tilbake rundt lunsjbordet – like fornøyde som i fjor. Tenk - enda flere kom, og alle de som ville komme, men som ikke hadde tid! Men – vi kan ikke gjøre dette hvert år! Annethvert kanskje? Mm– særlig!

Roger Sundal, MainTech AS